19 de novembre 2017

INFO. PARE ORIOL


Novament fem una entrada per informar-vos de diferents actuacions.
La primera és que podem anunciar que finalment es procedirà a arranjar la Plaça del Pare Oriol. Després de dos anys de defensa-r-ho en el concurs dels pressupostos participatius. Per la via de les regidories de mobilitat i barris de ens ha arribat la desitjada reforma que n’hi deixem la nota que el mateix ajuntament ens fa arribar pel coneixement de tots els veïns i veïnes que puguin sentir-se afectats amb les obres i molèsties que les mateixes poden comportar.
Nota de l’ajuntament:
La Secció de Planificació de la via pública ha comunicat que, el proper dilluns 20 de novembre, s´iniciaran els treballs de millora de la Plaça del Pare Oriol, treballs inclosos dins les actuacions de millora de l´espai públic 2017. Amb motiu d’aquests treballs les afectacions al trànsit seran les següents:
·    Es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Sant Magí entre els carrers Roger de Flor        i Viladordis. 
·    Es mantindrà l’accés i sortida de guals i veïns per carrer Roger de Flor.            
 ·    Es prohibirà l’estacionament de l’àmbit d’afectació de les obres.
 ·    S’habilitaran itineraris protegits i senyalitzats per a vianants

      La durada prevista dels treballs és de 7 setmanes.

REUNIÓ AL LOCAL DE L'ASSOCIACIÓ AMB EL REGIDOR DE MOBILITAT  J. SERRACANTA I ELS SEUS TÈCNICS PER EXPLICAR LES MODIFICACIONS DE LA PLAÇA DEL PARE ORIOL




Pel dimarts dia 21 el taller de cuina el farem amb la recepta que hi deixem:


Us comuniquem que el dimecres dia 22, al local de l’Associació, hi tindrà lloc una xerrada informativa sobre “Les Pensions”. Aquesta vegada ho patrocina la plataforma CDR ZONA EST. El Sr. Josep Heras, serà l’encarregat de fer-nos la presentació i si calen els aclariments que faci falta. No sols serem del barri , sinó que hi és convidat tota persona interessada, ja que els organitzadors de la zona est en aquest cas, el seu terme és a més del nostre barri, el de Sant Pau, La Balconada, Cal Gravat, La Font, Els Comtals i Viladordis.

RECORDEM QUE HI POT ASSISTIR TOHOM QUI HO DESITGI, EL TEMA ÉS PROU INTERESSANT. ENS AFECTA A TOTES LES PERSONES









Sense oblidar que el divendres dia 24, a la plaça Major es podrà gaudir del muntatge de l’obre de les Sabates Vermelles, que hem anat anunciant prèviament (en podeu veure informació en altres entrades al bloc), segur que ho recordeu.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada