19 d’octubre 2017

INFORMACIONS D'INTERÈS




Bon dia veïnes i veïns. Tenim molta informació que segurament és del vostre interès. Alguns potser ja esteu al dia, però pels que no sigui així, us la fem arribar i per tant pugueu actuar en conseqüència.
TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES.
Comprovareu que tots els textos són els originals



POSICIONAMENT DE LA PLATAFORMA D’ENTITATS PER LA REBAIXA DE L’IBI DAVANT LA PROPOSTA D’ORDENANCES FISCALS 2018 DE L’AJUNTAMENT DE MANRESA                       

Davant la propera aprovació de les ordenances fiscals de la ciutat de Manresa per a l’any 2018, la Plataforma d’Entitats per la Rebaixa de l’IBI vol manifestar el següent:

· Una vegada més no s’han tingut en compte les demandes de la Plataforma per a què es produeixi una rebaixa efectiva de l’IBI. Malauradament, la decisió ha estat la contrària, i a més amb una proposta d’increment de les ordenances del 2,5%. Des de la Plataforma es considera que aquest augment està totalment fora de lloc i lamenta que no se l’hagi convidat a fer aportacions que ajudarien a posar en valor la participació de les entitats que formen la Plataforma en els afers de la ciutat.

· Des de la revisió cadastral duta a terme l’any 2017, els ciutadans i empreses de Manresa han hagut de fer front a uns valors d’IBI totalment inassolibles i excessius comparats amb els d’altres municipis de grandària similar però més ben equipats i amb millors serveis. Des de la Plataforma es vol recordar que l’IBI no deixa de ser una pressió impositiva sobre un bé sensible com és l’habitatge i també sobre un bé molt necessari com és l’allotjament de l’activitat econòmica, tots dos molt castigats per la crisi.


· La Plataforma continua apostant per una rebaixa d’un 5% anual de la quantitat total recaptada en concepte d’IBI fins que aquesta s’equipari als valors reals de mercat. La Plataforma també sol·licita a l’Ajuntament que s’aculli sempre que sigui possible a l’actualització de valors cadastrals per coeficients tal com preveu la Llei de pressupostos generals de l’Estat.


MANIFEST




SEGON TEMA






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada