21 d’octubre 2017

CASTANYADA I......



Bon dia veïnes i veïns. De nou fem una entrada per informar-vos de les nostres activitats i col·laboracions amb altres entitats, i col·lectius, que com ja sabeu, hi tenim relació per moltes raons comprensibles que ara no esmentarem per no repetir-nos i fer-nos pesats. Anem doncs a la informació que realment és el que fa que escrivim aquestes ratlles.
Començarem per la Festa de Tardor, Castanyada, i Homenatge a la Gent Gran, que d’aquí a vuit dies celebrarem. Ho podeu llegir en el programa que hi pengem. Per cert us encoratgem a què us apunteu al més aviat possible pel tema d’organització i d’ intendència, per poder satisfer al màxim a les persones que decidiu de compartir-ho. No cal dir que desitgem que hi hagi una assistència massiva.
També queda convocat el 2n. Concurs de Parxís, que durant el matí del dia 28, abans del concert vermut que ens oferiran el Grup dels Narinant, és disputarà al local de l’Associació. Ja podeu apuntar-vos, hi ha premis pels tres primers classificats.


Aprofitem per fer una crida a la participació en l’aportació de sabates usades, que més tard seran pintades de color vermell, per assolir l’objectiu, que llegireu en el programa que també us fem arribar al peu d’aquestes línies. Ho farem en el nostre local del c/Penedès,s/n. Si teniu dubtes podeu trucar i us donarem més detalls.


Comprovareu que un any més ja està en marxa la Caminada Popular Joan Vila. Hi posem el programa perquè en tingueu informació de primera mà i us animeu a participar-hi. Nosaltres i col·laborem fent inscripcions, per tant podeu passar pel local de l’Associació i us farem el tràmit.
Tenim més actuacions, en projecta, de les que anirem informant puntualment com us mereixeu, ja que com sempre diem:

TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES!

TOTHOM I ÉS CONVIDAT, US HI ESPEREM!!


ACTUACIÓ DE DIMARTS EN EL MERCAT DE LA SAGRADA FAMÍLIA, EN MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA GENT GRAN










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada