02 d’octubre 2017

ATURADA GENERAL




Ens fan arribar aquest comunicat, des de la FAVM,  el qual ens hi adherim com a membres actius d'aquesta. 

La Federació d'Associacions de Veïns de Manresa, manifesta:

1) Que condemna amb energia, pena i fàstic, la brutal i sòrdida repressió exercida per les forces policials espanyoles policia nacional i les paramilitars de la Guàrdia Civil, contra els ciutadans de Catalunya.
2) Denunciem que aquesta repressió és planificada pel govern de l'estat espanyol, amb la concurrència necessària del TC, la fiscalia de l'estat i el TSJC, tots ells, òrgans que haurien de vetllar per garantir els drets civils i la seguretat de les persones per sobre de cap altra consideració, i que han fet un ús abusiu de les seves prerrogatives en l'exercici del seu poder.
3) Volem felicitar a la ciutadania de Catalunya, per la fermesa en la defensa dels drets cívics, la democràcia, i les urnes, amb una actitud cívica, pacifica i solidària.
4) Finalment dir, que entenem que el govern de l'estat espanyol, ha fracassat en el seu intent d'impedir que la ciutadania catalana, expressés la seva voluntat en el referèndum convocat el diumenge 1 d'octubre.

Manresa 2 Octubre 2017

Amb motiu de l’aturada general prevista per demà dimarts dia 3 d’octubre, pels agents sindicals i altres entitats implicades, pels motius expressats, també us comuniquem que: Totes les activitats que teníem previstes per demà queden totes suspeses. Entre altres i havia l'actuació al Mercat de La Sagrada Família, programat dintre els diferents actes per la Setmana Internacional de la Gent Gran, que més endavant, informarem de les noves dates que disposarem per poder-ho fer realitat.
Imaginem que tots veïnes, veïns i usuaris en general de l’Associació, ho enteneu i sou conscients dels moments excepcionals, que ens envolten i ens toca viure.

Gràcies a tots i endavant!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada