05 de setembre 2017

VISITA RESIDÈNCIA




Tornem a fer una nova entrada al nostre Bloc per fer-vos partícips d’una convivència més, que hem compartit amb els avis de la Residència de La Sagrada Família.
Els que ens seguiu habitualment, recordareu que de tant en tant, alguna tarda s’organitza una tarda de convivència amb els avis que estan ingressats, sigui tot el dia sigui en règim de dia, amb els que són autònoms amb una petita ajuda, es desplacen fins al local de l’associació, i d’aquesta manera es trenca una mica la rutina que tenen diàriament, pel fet de sortir ara que encara el temps ho permet i passar unes horetes fora de l’entorn habitual. Durant la visita es comparteix un cafè, un tallat o el veure que més els hi ve gust amb un trosset de coca, jugar al dominó, a cartes o el que sigui del seu grat i tot plegat ajuda a passar el dia a dia que tan merescudament s’han guanyat al llarg dels anys que han treballat. Sabem que si la salut ens respecta, més tard o d’hora a tots ens arriba la jubilació (no del treball que també). Però el fet de la mobilitat que ens queda reduïda, i l’organisme que per lògica ens afecta fins al punt que necessitem ajut per fer algunes que altres accions quotidianes. Amb aquest sentit i tenint en compte que el mes entrant se celebra el dia mundial de la Gent Gran, ens sumem als actes d’homenatge que els hi puguem fer, amb la consciència de que s’ho han guanyat i amb escreix, pel que amb bona voluntat nosaltres i col·laborem encara que sigui amb un granet de sorra.
Hi deixem unes imatges perquè en quedi constància de l’estona que hem compartit amb molta il·lusió, i que ha estat la 6a.Visita d’ençà que es va posar en marxa la col·laboració.


VAN ARRIBANT ELS AVIS

UNA DE LES COQUES QUE MENJARAN

JA QUASI HI SÓN TOTS

ALGUNS  JA APROFITEN PER FER LA PARTIDETA

LA TERESA VOLUNTÀRIA REPARTINT LA COCA

EL DANI I LA PAQUITA VOLUNTARIS TAMBÉ AJUDANT




PERSONAL DE LA RESIDÈNCIA TAMBÉ  ATENEN ELS AVIS



ATENTA LA DIRECTORA LA MARIA QUE TOTS QUEDIN SERVITS


AQUÍ HI TENIM LA "PEPITA" FUNDADORA DE LA RESIDÈNCIA. ARA TAMBÉ USUÀRIA

SE'LS VEU CONTENTS I RIALLERS OI?


LA PRESIDENTA MARINA I LA DIRECTORA MARIA  SUPERVISANT


ALGUNS JA VOLEN MARXAR

AQUESTES SÓN LES NOSTRES USUÀRIES DE CADA DIA



ALTRES SEGUEIXEN FENT LA PARTIDA

AVUI TOTS HAN DESITJAT EL DOMINO

LA FAMÍLIA I L'AFECTA QUE ELS UNEIX


LA "PEPITA" LLUINT EL PENTINAT


LA CARME VOLUNTARIA TAMBÉ, AMB LA PEPITA I LES ACOMPANYANTS DE TAULA COMPARTINT LA TERTULIA.


NO OBLIDEU QUE TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada