04 d’agost 2017

CAMINADES VACANCES




Bona tarda. Tot i que estem de vacances, els que no podem pels motius que ara no venen al cas, marxar de la ciutat, algunes veïnes i veïns ens ajuntem per sortir a fer caminades, unes caminades diferents de les que fem habitualment. Amb aquest motiu, no sé si podré complir fil per randa, però intentaré fer-vos arribar algun comentari sobre les mateixes, i de pas algunes imatges perquè en pugueu gaudir, i qui sap, si us esperonen perquè ens hi acompanyeu en alguna de les que queden per fer.
El dia 2 vàrem anar a la Font dels Burjons per després anar al mirador de Sant Benet per la part de Navarcles. Un cop recuperades les forces amb l’esmorzar vàrem seguir a Navarcles i ens en vam anar fins a Sant Benet, per enfilar corriols amunt i arribar a la urbanització de Les Brucardes. Aquí vàrem veure l’ermita de Sant Sebastià, per continuar la tornada creuant el riu d’Or i retornar al bosc dels Enamorats, escorpins o bosc espès (les tres denominacions son prou conegudes). Un cop fets els comentaris sobre el desenvolupament de la caminada, agafar els cotxes i retornar a casa.
Hi deixem unes imatges perquè us en feu una idea. Aprofito per donar les gràcies als genis de les fotografies que són el Josep Àlvarez i el Josep Rojas, que sempre estan a punt.
No oblideu que tothom i és convidat, veïnes, veïns, també a tota persona que li vingui de gust caminar i compartir unes estones de les nostres vides.

                                    













































BONES VACANCES !!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada