10 d’agost 2017

CAMINADES-AGOST



Els dies van passant i les caminades del mes d’agost anem completant. Ha sortit un rodolí, però és la realitat, com qui no vol la cosa (i és bon senyal), anem recorrent camins i paratges que no fem habitualment.
Per aquesta ocasió el dia 9, vàrem anar a visitar les Ermites de Sta. Maria i Sant Julià de Coaner. Això ens queda al municipi de Sant Mateu de Bages, encara que nosaltres la caminada la comencem i acabem a Súria.
Amb el recorregut d’entre 12 i 13 quilòmetres, a vegades un xic exigent per les pujades, i unes tres hores de temps, podem gaudir d’uns paratges fantàstics, un pou de glaç, la riera que la creuem diverses vegades, fonts que hi ha pel recorregut, les Ermites, ec... Hi deixem la mostra gràfica i vosaltres mateixos podreu constatar que val la pena si us agrada la natura i teniu interès per conèixer el passat dels nostres avantpassats, personalment crec que val la pena. Gràcies pel vostre temps dispensat veïnes i veïns.

Ah! Penseu que tothom i sou convidats si us ve de gust, ens hi podeu acompanyar, encara ens en queden per fer durant el mes, vull dir de les especials eh! Les normals, ja sabeu que les fem tot l’any.
Gràcies al Josep Àlvarez per les fotografies, també al Josep Rojas que en són els artistes del grup.




































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada