15 d’agost 2017

CAMINADES AGOST 14



Bona tarda veïnes i veïns. Abans de res tenint en conta que avui és el dia de les Maries, Albes, les Assumpcions ec.. Els hi desitgem un dia molt feliç i que ho puguin celebrar amb els seus éssers estimats.
Tornem a estar de nou aquí, per poder-vos fer partícips d’una caminada mes del programa d’estiu o més ben dit del mes d’agost. Avui toca parlar de la que hem compartit anant a recórrer els Plans de Sant Ramon. En aquest itinerari hi trobem coses com les que podreu veure en les imatges que hi deixem per donar constància de les nostres sortides.
En primer lloc anem a la Guíxola, una torre de telegrafia, que avui encara està força conservada com podreu observar. Si en voleu saber més detalls, podeu anar a l’enllaç que hi deixo:

Un cop visitada l’esmentada torre, anem fent via cap als objectius que per la caminada anirem fent.
Passem pel voltants de la fundació IREHOM i anem a l’ermita de Santa Margarida, seguim caminant per arribar al cim que hi trobem un mirador fantàstic. Reemprenem la caminada per assolir l’objectiu ELS PLANS DE SANT RAMON, després d’unes pujades força considerables i ens trobem a Can Prunès. Esmorzem que ja ens ho hem guanyat. La tornada ara tot baixant per la pista, entre camp camps i vinyes i algun que altre mas o casa particular, arribem de nou al lloc a on hem deixat els cotxes, per tornar cap a Manresa. Hem fet 12 km amb una durada de 4 hores, en ser molt entretinguda per la quantitat de coses a visitar.

Per les fotografies que hi deixem ho podreu deduir.

ARRIBADA A CAN TEIXIDOR


FEM ELS ESCALFAMENTS




































MASIA DE CAL PONÇ

ERMITA DE SANTA MARGARIDA


PRIMER CIM - EL MIRADOR EXCEPCIONAL


EL JOSEP ÀLVAREZ- ELL ÉS EL FOTÒGRAF OFICIAL

AQUESTES IMATGES LES HE FET JO - JA ES NOTA OI?


RECUPERADES LES FORCES RETORN CAP A CASA

EL LLUÍS JODAR,  INSTRUCTOR DE MARXA NÒRDICA I EL SANITARI OFICIAL DE LES CAMINADES


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada