31 d’agost 2017

CAM-SETEMBRE



Les vacances estan arribant al final, comencem el setembre que per un general és un mes mogut pel fet que, és hora d’emprendre de nou les activitats que durant uns dies hem pogut aparcar, relaxar-nos i ara com qui no vol la cosa tornarem a endegar.
Benvinguts tots de nou, i com hem dit, amb les piles novament carregades ens posem a treballar per tots vosaltres veïnes i veïns. Desitjant que us hagi anat tot molt bé i gaudiu de bona salut que és la part principal, un cop més us convidem si voleu acompanyar-nos a fer les caminades saludables que programem mes rere mes.
Nosaltres els caminadors no hem parat, si ens seguiu, ja ho sabeu, i si no, ho podreu constatar aquí mateix, ja que les he penjat gràficament totes per així compartir una activitat més de les que fem des de l’associació, que per això hi som. Volem sempre que sigui possible, estar al vostre costat i evidentment, és la comunicació la que fa que ens relacionem i anem construint barri, anem forjant societat, que falta ja en fa.
Gràcies per dispensar-nos el vostre temps, i ja sabeu que ens podeu venir a veure al local a les hores d’atenció habituals, informeu-vos dels tallers, cursos, activitats, ec. Que de nou tornem a posar en marxa.


TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada