12 de juny 2017

CLOENDA FESTES -1-


Cloenda. Veïnes i veïns, arribem al final, tot tard  o d’hora s’acaba. Per tancar els actes de les festes del barri, ja sabeu que ho vàrem fer ahir amb la caminada familiar, inclòs el 4t. Concurs de fotografia.
Una caminada participada per una quarantena de persones, que segons sembla van gaudir i força de les vistes que el recorregut i la naturalesa ens obsequia. Amb les fotografies ho podreu també gaudir els que per les causes que siguin no ens hi vàreu poder acompanyar.
Ara hi penjo la meitat pel fet que hi hagi una qualitat en les fotografies mitjanament acceptable. L'altre meitat vindran amb un altre paquet (entrada).-
Donem novament les gràcies a tots els que ens heu fet costat, i en un moment o altre heu participat en algun dels actes celebrats aquests dies de festa.
Comprendreu que ara ens toca un relaxament, per recuperar forces i tornar amb empenta renovada a seguir treballant. D’aquí a res, tenim l’estiu a sobre, la calor ja es deixa sentir. Amb tal motiu per si alguns disposeu de vacances aviat, us desitgem que les gaudiu molt i puguem tornar a compartir moltes activitats.
BON ESTIU!!

TREBALLEM PEL BARRI I PER TOTS VOSALTRES!!

LA CAMINADA EN MARXA


VISTES DE LA LLERA DEL RIU CARDENER I LA SEU



LA MOTXILLA QUE HEM ESTRENAT




ANEM PUJANT DE NIVELL


JA SOM ALS PLANS DE LA TORRA DE STA. CATERINA



UNES VISTES PRECIOSES
 




BAIXANT PER ANAR A LA GOLA DE LES ESCALETES


JA ES DEIXA VEURE - POCA AIGUA PERÒ MACO


ELS PRIMERS JA EL TREPITGEN











BONES IMATGES EH! LA NATURALESA ENS UN REGAL PER TOTS

FINS AQUÍ LA PRIMERA ENTREGA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada