04 de juny 2017

2a ENTREGA FESTES D'ESTIU


Bona tarda veïnes i veïns. Seguim amb l’entrega de fotografies del que ha estat el 1r. Cap de setmana de festes del barri. Recordeu que tot el cap de setmana vinent també estarem al carrer amb diversos actes. Aquests dies d’alegria els hem d’aprofitar i compartir entre tots. Al cap i la fi, l’objectiu sou tots vosaltres, i treballem per vosaltres! Res ens omple més, que estar al vostre servei i en gaudiu molt de les festes, però també que estigueu orgullosos de formar part de l’Associació de la Sagrada Família, de viure al barri del mateix nom, de poder dir que som un barri diferent amb objectius i empreses assolides, d’alguna manera, de voler ser un barri model a seguir per altres.
Mai ens cansem de donar-vos les gràcies per tot el que hi col·laboreu, en el que hi participeu, en el que hi gaudiu.
Tot plegat no seria possible sense la vostra implicació i per tant no tindria sentit en tot el que treballem. Amb la vostra visita podem parlar i saber els vostres punts de vista, d’aquesta manera entre tots fer-ho tot, fer-ho millor si pot ser, perquè segur que tot es pot millorar.
Ara farem memòria dels actes d'ahir: A les 4 de la tarda va començar el 2n. Campionat de bridge com veureu molt participat. Dirigit i arbritat pel catedràtic de matemàtiques el Sr. Pere Rubio.
Van ser tres premis que veureu per ordre en les fotografies. Encara que tots els participants van tenir obsequi per la seva col·laboració.
Entre tant al carrer i actuava l'Esbart de Dansaires Manresans. Des de els mes menuts fins als juvenils, ens van embadalir amb les seves danses, com ja ens tenen acostumats any rere any, i aprofitem per darlos les gràcies per la seva desinteressada col·laboració.
També en un lateral del carrer s'hi va fer un taller de Tatoos, que els menuts, i no tant menuts van poder gaudir i marxar a casa ben contents amb les seves estampacions corporals i brillants, de la purpurina emprada per l'estampació dels dibuixos.
Un ratet de descans i mentre les sardines estaven a les brases per donar el plaer que els participants esperaven amb deliri. Qui ho va desitjar va emplenar l'estomac amb un pernil que tampoc tenia res a envejar. Amb dos aliments compaginen bé amb el pa i tomàquet un xerric de vi i així disfrutar del grup d'havaneres dels Pescadors de L'escala, fent una breu mitja part per consumir el cremat que diguem va ser la cirereta del pastís. El Temps, ens va fer una mala jugada novament i vàrem haver de recollir tot molt ràpid per no mullar-nos. Al final del dia però, hem de reconèixer que va ser prou positiu, i en general es va gaudir dels actes preparats pel dia.
Ara amb les imatges els que no hi vareu ser presents, ho podreu constatar.
GRÀCIES UNA VEGADA MÉS A TOTS

QUE GAUDIU DE LES FESTES!!



 










































































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada