23 de maig 2017

VISITA DELS AVIS



Bona nit veïnes i veïns. Aquest dimarts hem gaudit una vegada més de les visites que de tant en tant ens fan els avis de la residència de la Sagrada Família. Ara amb el bon temps que ja dóna ganes de sortir al carrer, un cop més han vingut fins al local de l’associació per compartir una estona amb nosaltres.
Com podreu veure en les imatges que hi deixem, han menjat un trosset de coca de poma que s’ha fet per l’ocasió, acompanyat d’un talladet, cafè o refrigeri que cada un ha volgut. Per complementar la visita han jugat al dòmino. També el seu company de residència el Sr. Lluís Sabata, ha amenitzat l’estada amb el seu acordió, tocant unes peces prou conegudes, que tots ells han pogut gaudir. En definitiva uns escoltant, altres tocant i jugant els hi ha passat l’estona molt distesa.
El nostre desig és que aquestes visites segueixin produint-se, que puguem seguir rebent-los i col·laborar el poc que fem per ells pel molt que es mereixen amb escreix.
Donem les  gràcies a la direcció de la residència per confiar amb nosaltres i saben que tenen les portes obertes sempre que ho desitgin.
Els membres de l’associació ho fem amb molt de gust.


TREBALLEM PEL BARRI!!

MENJANT  LA COCA


FENT LA TERTÙLIA

ELS CUIDADORS SEMPRE ATENTS



ESTAN CONTENTS I RIALLERS


QUINA COCA EH?  PER MENJAR-LA


EL DÒMINO EN MARXA





EL SR. LLUÍS I EL SEU ACORDIÓ



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada