11 de maig 2017

VEÏNÀLIA


Aquesta setmana hi ha força activitat per diferents motius. Intentarem fer un breu resum perquè en tingueu informació de tot i en gaudiu si és del vostre grat veïnes i veïns.

Començarem pel dissabte dia 13 que a la Plaça de Sant Domènec hi haurà moltes actuacions durant tot el dia per la celebració de la VEÏNÀLIA, la fira d’entitats veïnals, organitzat per la FAVM, Federació d’Associacions de Veïns de Manresa. Hi deixem la programació, i vosaltres mateixos podeu decidir, ens agradaria molt que ens hi acompanyeu i ho compartim tots plegats.Com constatareu hi ha una mostra de les activitats que es duen a terme des de les entitats veïnals de la ciutat.




Recordem una vegada més que podeu votar per aconseguir que la plaça del Pare Oriol del nostre barri pugui tornar a ser un lloc acollidor com era anys enrere. Ja deveu estar informats que ens hem tornat a presentar al concurs de pressupostos participatius que l’ajuntament organitza des de fa tres anys. Si seguiu el bloc, segur que n’esteu assabentats, i si no, ho podeu comprovar en alguna de les etiquetes d’aquest que podeu veure a dalt de tot o bé al lateral de la pàgina.
Per votar tan sols heu d’anar a l’enllaç que hi deixem:
O presencialment ho podeu fer a l’edifici de l’ajuntament vell, a la OAC, oficina d’atenció al ciutadà.

GRÀCIES PER LA VOSTRA CONFIANÇA



 Pel dia 14 diumenge una caminada per Balsareny que el Centre Excursionista de la població conjuntament amb l’Associació de Diabètics de Catalunya conviden a caminar a tothom que hi desitgi participar.
Podeu llegir el programa que inserim.
NO OBLIDEU QUE TREBALLEM PER VOSALTRES!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada