28 de maig 2017

TOTXO 121




Molt bon dia veïnes i veïns. Avui us podem anunciar que una vegada més, la nostra revista del barri “El Totxo”,  ha vist la llum. El responsable de fer-vos arribar a les vostres llars la revista, en aquest cas són els treballadors de correus, esperem que el gaudiu ben aviat. Per problemes aliens a la nostra voluntat, creiem que anem tard, ja que el nostre desig  hauria estat que la setmana passada  ja l’haguéssiu pogut gaudir, malauradament no ha estat així.
Amb tot però el que interessa, és que us arribi abans de les festes d’estiu, que d’alguna manera és l’objectiu d’editar la revista a més de donar-vos informació, i fer un petit resum de les actuacions viscudes en els últims sis mesos.
Aquí el podeu veure, llegir i guardar. També hi podeu emplenar el veinòmetre o fer-ho si ho desitgeu electrònicament. Recordeu que, els que ho empleneu correctament, sou obsequiats amb un val per la sardinada/pernilada que el dia 3 de juny, dissabte a les 21 hores, en el carrer Penedès, celebrarem per donar entrada a les Havaneres amb el grup “Els Pescadors de l’Escala”.
Si ho feu en línia, heu de seguir l’enllaç que hi posem:

emplenar les caselles i enviar. En finalitzar l’enquesta si ho heu fet correcta, ho confirmarà i podreu passar a recollir el tiquet.
Gràcies per col·laborar.

US DESITGEM MOLT BONES FESTES!!

UNA MICA DE MÚSICA





















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada