30 de maig 2017

TALLER DE RCP



Bona nit veïnes i veïns. Una vegada més hem gaudit d’una actuació conjunta amb les dues entitats com són el CAP de l’ICS, i l’Associació de veïns. Ahir dilluns a la tarda, dirigit al grup de caminadors que tenim format al barri, i que hi pot participar tota persona que li sigui d’interès, doncs està obert a tothom qui ho desitgi a participar de les caminades. Ens van oferir un taller recordatori de Recuperació Cardiopulmonar. És un Taller/Xerrada, que ens la venen donant any rere any per l’interès que desperta, i per poder tenir molt al dia les actuacions a fer.
A sota hi deixem un enllaç per si us interessa informar-vos, és un vídeo que pot ferir sensibilitats, sou lliures d’activar-lo o no:
   https://www.youtube.com/watch?v=klPfGNCd6Qw
En les fotografies de record veureu com tots els participants interactuem amb el personal docent que són la Dra. Isabel Roig i el Dr. Carles Pardo. Segur que la majoria de vosaltres els coneixeu per ser els vostres metges de capçalera.
Ells, mereixen un reconeixement, i també volem donar les gràcies, a totes les persones del grup de caminadors que ens hi ha donat el seu suport. Esperem que ho puguem tornar a repetir per la importància que té el curset, i que cada dia, se’ns dóna més facilitats de poder fer quelcom per salvar si cal una vida, no en va disposem d’una distribució per tota la ciutat de desfibril·ladors, que l’ajuntament acuradament ha intentat que estiguin ben repartits. Per saber-ne les ubicacions per barris, en el nostre i tenim informació en els taulells d’anuncis que els podeu consultar fàcilment.
Hi deixem unes imatges que en donen constància del fet, i també una imatge com la dels taulells d’anuncis de les ubicacions dels DAE. Desfibril·ladors Automàtics Externs.
Recordeu que:

TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES, PEL BARRI!!!



























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada