31 de maig 2017

SETMANA SENSE FUM


Estem a punt de deixar el mes de maig enrere, avui dia 31, s’ha celebrat el dia internacional sense fum. Fa uns dies en vàrem fer ressò pel fet que hi havia una actuació al respecta que es tractava de col·laborar amb un treball que des del Cap de la Sagrada Família i amb el suport del Mercat del mateix nom, el dimarts dia 23 i el dimarts dia 30 a dins al mateix Cap, els professionals en tabaquisme es van posar al servei de les persones que ho van desitjar per obtenir una valoració del seu estat, i a la vegada donar consells sobre els efectes del tabac. A més hi havia convocat un concurs de fotografia en què es demanava posar una frase sobre el fum. 
Bé! Tot té un final i avui doncs ha arribat aquest.
Per part de les entitats involucrades, es dóna les gràcies a tots els que hi heu participat. En les proves hi ha hagut una implicació força bona, encara que per la densitat de població  no hagi estat l’esperada.
Referent al concurs de fotografia, encara ha estat més baixa la implicació. Tot i així hi ha participat algunes persones i s’ha lliurat el premi al guanyador de la XVIII setmana sense FUM 2017.
Aquest any ha estat el veí i usuari del Cap, en Vicenç Jou, que l’hi ha estat lliurat el premi corresponent pel director del Cap el Dr. Florentí Algilaga, la Dra. Isabel Roig, conjuntament amb altres membres que han organitzat el concurs i que formen part de la comissió de professionals del tabaquisme. Perdoneu però no recordo el nom de tots ells, però sí que hi deixem unes fotografies pel record.
Aprofito al mateix temps per convidar-vos a la caminada del dia 11 de juny, que per la cloenda de les festes del barri durem a terme.
Que tingueu un bon descans veïnes i veïns.
Moltes gràcies per participar!
Recordeu que si empleneu el veinómetre, teniu premi. Un val per la Sardinada/Pernilada del dissabte dia 3.


Afegeix la llegenda
TREBALLEM PER TOTS, TREBALLEM PEL BARRI!!
ENTREGA DEL PREMI AMB EL DIRECTOR DEL CAP





EL PERSONAL ESPECIALISTA QUE HA CONDUIT EL TREBALL


LA FOTOGRAFIA AMB LA FRASE


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada