15 de maig 2017

FINAL PRESSUPOSTOS


Molt bona nit veïnes i veïns. Avui dilluns dia 15, s’ha proclamat els quatre projectes guanyadors dels 34 que s’han presentat a concurs referent a la convocatòria dels pressupostos participatius d’enguany.
Un any més tornem a quedar fora dels llocs privilegiats, o el que és el mateix, no hem guanyat. De totes maneres no tirem la tovallola, la vida segueix, hem participat, ens hem fet sentir la veu, cosa prou important, i ara a seguir treballant per tots vosaltres. Abans però us volem donar les gràcies a les 637 persones que ens heu votat, que ens heu donat confiança i ànims per seguir amb la feina del dia a dia que, amb el vostre suport anem fent barri i els projectes més tard o més d’hora, tiren endavant.
Per la vostra informació us n’hi deixem el resultat final que ha estat el que segueix:
-     Amb un total de 1.991 vots. “CONVERTIM EL PARC DEL CASTELL EN EL PULMÓ VERD DEL CENTRE DE MANRESA”
-     Amb un total de 1.836 vots. “RECUPEREM L’ANTIC XALET DE CASA CARITAT”
-     També empatats a vots amb el segon projecta, és a dir 1.836. “RECUPERACIÓ DE LA LLERA DEL RIU CARDENER”
-     I per últim amb 1.452 vots. “LA MILLORA DE L’ACCÉS DEL PASSEIG PERE III AL CARRER CIRCUMVAL·LACIÓ”
Felicitem a les entitats guanyadores per haver assolit l’objectiu, al cap i la fi tot són millores per la ciutat en què vivim, i que tots plegats compartim. Llàstima que s’hagi d’aconseguir d’aquesta forma, ja que pensem que tots els projectes tenen quelcom d’interessant, tots són positius i són necessaris per a la bona convivència. L’ajuntament està en  crisis?.... Mal gestionat de fa temps?..... així podríem anar deixant preguntes a l’aire sense resposta. Tan si val! Tenim fama de ser gent treballadora i així ho demostrarem.
Fins al próxim any, ho deixem aquí.


GRÀCIES A TOTS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada