02 de maig 2017

2-CUINA CREATIVA

Bona nit veïnes i veïns. Avui dimarts novament hem fet un taller de cuina diguem un xic privat amb les persones que més vegades han assistit als anteriors tallers que hem fet fins al dia d’avui, per acabar de confirmar si és viable o no seguir amb aquests tallers que sembla per ara, que són prou interessants, a més de passar-ho molt bé! les persones que interactuen en confeccionar les receptes que s’han escollit per l’ocasió. Amb això volem dir que a partir de la propera setmana ja engeguem el que serà els dimarts de cuina a l’associació. Hi ha projectes que tenim pensats i que de mica en mica els anirem donant a conèixer per si són del vostre grat i us interessa participar-hi. Estem quasi convençuts que així serà per diferents raons, que poden ser: Tant pel fet de relacionar-se entre la comunitat de veïns, com el aprendre noves receptes o maneres de dur-les a terme, passar una hora i mitja de relaxació i desconnexió del dia a dia, trencar la rutina de la jornada en fi...... Vosaltres mateixos ho podreu constatar si hi teniu interès. Ja informarem amb temps de cara al pròxim taller que com ja hem dit serà dimarts que ve. Ara gaudiu de les fotografies que hi deixem perquè en tingueu una idea de tot plegat.
Aprofitem l’avinentesa d’entrar al bloc, per fer memòria de què podeu votar pels projectes de participació ciutadana que l’ajuntament ha organitzat un any més. Ja sabeu que ens presentem per l’arranjament de la plaça del Pare Oriol.
Aquestes hores han fet us del dret a votar 3.145 ciutadans i esperem que ho facin molt més. L’associació us demanem el vostre veïnes i veïns perquè no voldríem que com l’any passat ens quedem a les portes d’assolir l’objectiu. Ànims i voteu, si no sabeu com va restem a la vostre disposició per ajudar-vos a fer-ho.
     TREBALLEM PEL BARRI QUE SIGUI DIGNA!     

Aquesta votació es pot fer de dues formes, per la web de l’ajuntament:  https://www6.ajmanresa.cat/web/pressupost-participatiu/
O presencialment a: l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. Plaça Major,1 – Als baixos de l’edifici de l’ajuntament vell.
Per qualsevol dubte, ens truqueu o ens envieu un correu, i si ho desitgeu, ens veniu a veure al local de l’associació al c/Penedès, s/n. Totes les tardes, de 4 a 7h, us atendrem i ajudarem en tot el que us calgui.
NECESSITEM EL VOSTRE VOT VEÏNES I VEÏNS!!

L'ENCARNA  DONANT INSTRUCCIONS



DESPRÉS DE LA FEINA UNA MICA D'HUMOR


                      LES REINES DE LA TARDA VESPRE





QUINA BONA CARA FA OI? UMMMMMMM.......

JA VEIEU COM HO GAUDIM EH!

UN BERENAR FANTÀSTIC!

 LES DUES RECEPTES D'AVUI
Afegeix la llegenda



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada