16 de març 2017

Programa de portes obertes i assemblees


Bona nit. Estem vivint uns dies força carregats de feina aquest mes de març perquè estem plenament concentrats amb el tema de les assemblees, tant d’enterraments com la dels socis en general. Amb motiu de tot plegat hem preparat com és costum de l’associació cada any, una jornada de portes obertes. En aquesta ocasió ens hem proposat de sortir al carrer. El dissabte dia 25 celebrarem una festa a davant del Mercat de la Sagrada Família i al costat del CAP (ambulatori), per fer una mostra de les activitats que dintre l’associació duem a terme.
Gràcies a la col·laboració del Mercat de La Sagrada Família, que amb els productes que es poden adquirir en les seves parades, farem una rifa.
L’Institut Català de la Salut, aprofitant que celebren el seu 25è aniversari, en el barri, faran una matinal de portes obertes i qui ho desitgi podrà visitar-lo. Entre tant s’hi podrà veure un vídeo fet per l’ocasió.
Algunes veïnes i veïns, ja haureu vist i llegit els programes que s’han penjat en els taulells de què disposem en el barri. També s’ha fet arribar informació individualment a cada soci, aprofitant que us fèiem saber de la convocatòria de les assemblees, ja que hi havia la informació complementaria sobre els diferents actes que tenim previstos. Així que ara ho fem extensiu per aquest bloc, el facebook, al twiter, al google, ec. Avui en dia en disposar de totes aquestes eines tecnològiques, val la pena aprofitar-les i així arribar a poder donar informació a tothom de la manera que ningú es quedi sense saber de les actuacions que pel motiu que sigui es desenvolupen en el nostre barri.
El dia 26 diumenge, per la cloenda de la jornada de portes obertes, farem una caminada. Anirem Als Tres Salts, un lloc molt maco i a la vora d’un parc natural que podrem veure. Recomanem apuntar-se amb temps per la bona organització d’aquesta. En el moment d’apuntar-se es donarà més informació si és sol·licita. Per aquesta vegada, la caminada és totalment gratuïta. Donarem una poma i aigua durant el descans que farem, i un brou en arribar al local de l’associació. Podeu venir tota la família, grans i petits, és una caminada pensada per totes les edats. Volem donar a conèixer la naturalesa i estimar-la, preservar el medi natural del qual disposem, respectar-lo i valorar-lo com es mereix.
No cal dir que us hi esperem a tots, i sereu ben rebuts.
Ara us volem recordar que podeu votar en línia pel que fa a enterraments, si desitgeu ser INCINERATS o no. Ja veieu que els dies passant de pressa i val la pena decidir en allò que us afecta. Us encoratgem que hi participeu d’una o altre forma. De moment estem contents de la bona acollida que va tenint la vostra implicació. El termini per poder votar en línia, serà el divendres dia 24 a les 12 del migdia. Si aneu a l'etiqueta d'enterraments hi trobareu tota la informació necessària.
Gràcies per dispensar-nos part del vostre temps.

TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada