05 de març 2017

Dia Internacional de la Dona


Bona tarda. Com cada any, el dia 8 de març, se celebra el Dia Internacional De La Dona.
En quant a l’Associació, col·laborem amb la FAVM, a dur a terme un acte reivindicatiu, informatiu,  com és el de “Les Pensions”, Cada vegade mes, pensem que és un tema molt important i que ens preocupa a tots, per tant el dia set dimarts, fem una Xerrada Informativa, amb el títol: LA MAREA PENSIONISTA ARRIBA A MANRESA.
Seguin amb les reivindicacions, per enguany l’Ajuntament de Manresa i el SIAD - El Servei d’Atenció de Les Dones – Si en voleu saber més detalls- podeu anar a l’enllaç que hi deixem: https://www.manresa.cat/web/article/3533-atencio-individualitzada-siad.
Han elaborat un seguit d’actes que n’hi deixem la programació. Per a totes/tots que hi estigueu interessats, podeu participar en cada un dels actes, o els que el vostre temps us permeti o us siguin més adients personalment. En qualsevol cas ho podeu consultar en el programa o anant a l’enllaç que també us hi posem:
Ens agradaria que fossin molt participats per la vostra presència veïnes i veïns, no tan sols pel fet de recordar a les dones que el seu dia van guanyar unes reivindicacions molt justes, sinó també, pel fet que avui en dia encara hi queda recorregut, (malauradament) però, que el camí no pari de fer-se, i poder assolir l’objectiu del dia desitjat en què puguem dir que totes les persones som iguals, per les moltes raons que tothom sabem.
Recomanem anar als enllaços per ampliar informació.

Gràcies anticipades per la vostra participació


TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES!!




EN EL PROGRAMA HI HA UN ERROR: DIU DIMARTS DIA 8 I ÉS DIMECRES - NO EN SOM RESPONSABLES - PERDONEU









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada