28 de febrer 2017

6è TALLER DE CUINA



Bona nit veïnes i veïns. Aquesta tarda vespre hem dut a terme el que ha estat el sisè taller de cuina de proximitat que la monitora Olga Dalmau ens ve venint a oferir al local de l’associació.
Al seu dia ja hi vàrem penjar el programa del qual avui hem pogut gaudir, i ser-ne partícips directament. No cal dir que, com en cada un dels tallers que portem fins ara, a banda de gaudir del resultat final, que generalment és exquisit per la seva qualitat i bon paladar, hem compartit in situ la seva elaboració. Com ja ens té acostumats l’Olga, ella ho fa molt fàcil i engrescador, perquè tots a casa, ens animem a provar de fer-ho extensiu per la família i ho puguin també gaudir amb el plaer que dona el fet d’estar a casa i compartir la taula, sigui o no en dia de festa. Tan si val, el que conta és el coneixement de la varietat de productes de proximitat que podem degustar i donar varietat en els menjars. També assabentar-nos de detalls dels productes que a vegades ignorem en fi........ que aprofitem molt el temps i val la pena seguir aquestes jornades que de moment podem oferir-vos per part de l’associació, i que l’Olga amb la seva destresa ens dóna a conèixer.
Hi deixem unes fotografies per la constància, com també les receptes per si us atreviu a provar de fer-ne alguna.
GRÀCIES A TOTS ELS QUE ENS HI DONEU SUPORT.

TREBALLEM PER TOTS VOSALTRES!

DISPOSADES  AL  DESENVOLUPAMENT DEL TALLER

ELS INGREDIENTS PROTAGONISTES D'AVUI



L'OLGA  EN PLENA FEINA



 LA RECEPTA PAS A PAS

 PREPARANT LA SALSA


EL PRIMER MIL FULLES MONTAT 
 ANEM PEL SEGON - OBSERVEU BÉ
EN CADA FOTOGRAFIA HI HA UN PAS MÉS











LES MIL FULLES MUNTADES PER DEGUSTAR


NO CAL DIR QUE EL RESULTAT ÉS ESPECTACULAR I MOLT BÓ


ARA ANEM PER LA PINYA COLADA


EXQUISIDA PRESENTACIÓ OI?

GAIRE BÉ TOTS HEM REPETIT, DE LO BONÍSSIM QUE ÉS




GRÀCIES UN COP MÉS OLGA,
JA ESPEREM EL MES QUE VE AMB DELIRI






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada