18 de desembre 2016

AMICS COL·LECCIONISTES


Bon vespre veïnes i veïns. Aquest matí hem compartit l’esmorzar que els Amics Col·leccionistes del Bages, acostumen a fer per aquestes dates i es fan arribar els bons desitjos per les festes de Nadal.
Ells són usuaris del local social de l’Associació i com bons amics, també ens conviden als membres que conformem la junta d’aquesta a compartir la bonica trobada que duen a terme.
A banda de fer un esmorzar de forquilla i ganivet i veure un bon cava escollit per l’ocasió, hi ha una tertúlia diferent de les habituals per diverses raons que segur no fa falta esmentar, ja que en cada organització, entitat o col·lectiu en arribar aquests dies en concret, sempre hi ha el moment escollit per poder ajuntar a les persones que hi conviuen, per aprofitar doncs el que he esmentat abans: Desitjar-se mútuament les Bones Festes, i que l’any nou, els segueixi donant temps per poder compartir les aficions i part de les seves vides en els moments que celebren les trobades per fer els intercanvis de les col·leccions que cada un d’ells posseeix.
Nosaltres un any més, també els hi donem les gràcies, per mantenir les bones relacions, els hi desitgem el millor durant el próxim any, i que 
puguin anar celebrant aquesta trobada especial, la qual compartim amb molt de gust.
GRÀCIES!!


QUE TINGUEU MOLT BONES FESTES















LA XAPA DEL CAVA D'ENGUANY





ENTREGA DEL REGAL AL SOCIS "DELS AMICS COL·LECCIONISTES DEL BAGES"


UN COP ESMORZAT  SURT L'ESPERIT COL·LECCIONISTA




















LA FELICITACIÓ 2016



PORTADA DEL CALENDARI DE BUTXACA

1 comentari:

  1. ALGU DE JUNTA POT CONTACTAR AMB MI
    XAVIER JOVES 608499070

    ResponElimina