23 d’octubre 2016

FESTA DE TARDOR (2)

Bona tarda. Tal com vàrem prometre ahir el vespre, avui seguim amb la segona entrega de fotografies de la festa de tardor que  es va dur a terme.
A la tarda van ser diversos els esdeveniments que van servir per arrodonir la festa com ja vaig esmentar. Primer de tot va ser l’espectacle que l’entitat de la VINYETA, ens va oferir al centre Joan Amades, amb el nom de “Cabaret de Barri”. Ressenyarem que va ser fantàstica la representació  que la vàrem gaudir un centenar de persones, les que  ens hi van acompanyar per presenciar l’espectacle.
Certament n’estem molt orgullosos per l’entitat de la Vinyeta i per la seva directora artística la TETI. Tot plegat va ser un èxit!
En finalitzar l’actuació, com es va fent any rere any amb motiu de celebrar el “Dia Internacional de la Gent Gran” i amb la presència de la Regidora de l’esmentat col·lectiu, Maria Mercè Rosich, que des d’aquí li donem les gràcies per haver-nos dedicat part del seu sempre molt valuós temps, es va procedir a anomenar la Pubilla i Hereu del Barri, i se’ls hi va posar la banda que els acredita com a tals, en aquesta ocasió han estat elegits la Pepita Subirana, i en Joan Romero. Amb dos, unes persones molt implicades en l’associació i en el barri. D’aquest tema en tindreu una informació més explícita en la revista del Totxo, que el tenim en marxa, i aviat arribarà a les vostres llars.
Finalment per tancar el dia farcit com podeu constatar, unes quantes castanyes, beure i panellets, a la sortida de l’espectacle va fer que els assistents, amb el bon temps que no ens esperàvem, van aprofitar per intercanviar opinions i fer-la petar un xic, mentre menjaven el que ja hem dit.
Per acabar hi trobareu les fotografies que n’hi ha forces, pels que no hi vàreu poder assistir, ús en pugueu fer una idea. La qualitat no és del tot satisfactòria però valgui la bona voluntat.
A totes les veïnes i veïns que ens hi vàreu acompanyar, una vegada més us donem les gràcies.
Com sempre solem dir:

TREBALLEM PER VOSALTRES, PEL BARRI! 

VISTA GENERAL DE L'ESCENARI 
 ELS PRIMERS EN ARRIBAR

 EL RITME DE PERSONES EN ARRIBAR

 EL FOC PER COURE LES CASTANYES EN MARXA
 LA PRESENTADORA DONA LA BENVINGUDA


 UNA DE LES ARTISTES EN PLENA ACTUACIÓ

 LA PEPITA CONCENTRADA EN L'ESPECTACLE

 LA CASTANYERA A PUNT PER LA SEVA FEINA


 LES ARTISTES ENTRANT I SORTINT DE L'ESCENARI








 UNA ASSISTÈNCIA EXCEPCIONAL



LA REGIDORA I LA PRESIDENTA A LA SEVA ARRIBADA




 FINAL DE L'ESPECTACLE I AGRAÏMENTS DE LA MARINA
 PRESENTACIÓ I PARLAMENT DE LA REGIDORA  DE LA GENT GRAN MARIA MERCÈ ROSICH



 LA PEPITA AL SABER QUE ERA LA PUBILLA DE L'ANY
 EL JOAN ROMERO ELEGIT HEREU 
 PUBILLA I HEREU ES FELICITEN MÚTUAMENT


 JA TENIM ELS NOUS PUBILLA I HEREU DEL BARRI
 AMB LA REGIDORA I LA PRESIDENTA  PEL RECORD DE L'ASSOCIACIÓ. UNA NOVA IMATGE PER LA HISTORIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada