12 de maig 2016

RECONEIXEMENT- LLUÍS


Bona dia veïnes i veïns. Avui hauríem d’estar parlant de les festes que s’apropen, però els dies passen que volen i he pensat que donaré prioritat a felicitar i a fer el reconeixement que es mereix per la constància i la bona feina que el nostre veí, Lluís Jodar Flores, que segur que tots coneixereu per diferents motius. Un d’ells és el fet de què amb la Montserrat la seva esposa, regentaven la coneguda Fruiteria Montse (abans Fruiteria Jodar). Ara jubilats els dos, el Lluís es dedica a fer la Marxa Nòrdica, ho comparteix amb diferents grups i també participa en les  competicions que hi ha arreu de la península. Hem de mencionar que és professor titulat per l’organització FITTREK. http://www.fittrek.es/j/privacy Tenim la sort de tenir-lo en el grup de caminadors del Cap i l’Associació de veïns i Gent Gran de la Sagrada Família, per la qual cosa ens beneficiem de les seves instruccions que molt generosament ens va corregint, i fa que els que en tenim ganes, ho puguem gaudir d’allò més. Remarcarem que a més ho fa de forma altruista, vull dir, sense cap mena d’interès, tot al contrari, totalment desinteressat i sempre procurant que la persona en sigui la beneficiada.

Doncs el que fa el cas és que, el diumenge passat a la ciutat de Tarragona si va celebrar el campionat de:

NÒRDIC WALKING CHAMPION SERIES MÁS INTERNACIONAL  COPA TARRAGONA 2016

Si us interessa podeu anar a l’enllaç a on podreu ampliar i constatar més informació i detallada.

http://nordicwalkingseries.blogspot.com.es/2016/05/nordic-walking-chmapion-series-mas.html

 

Des de l’Associació et volem felicitar i encoratjar a què vagis anant per arreu, donant el bon nom i la imatge del barri al qual vius. Que la recompensa del teu esforç sigui reconeguda com et mereixes i segur que serà ple d’èxits, com el que ara estem parlant. Aquest és el primer, però en vindran d’altres segur.

Els que compartim amb tu les caminades i la teva amistat, també ho desitgem de veritat. Que tinguis molta sort i la salut et respecti per poder gaudir de molts èxits més.

           MOLTES FELICITATS LLUÍS!!

Hi deixem unes imatges de record, i si alguna persona i està interessada ja sabeu que les podeu descarregar.


EL LLUÍS AIXECANT EL SEU TROFEU
PREPARATIUS PER LA SORTIDA DE LA CURSA

COMPARTINT  L'ALEGRIA AMB ALTRES GUANYADORS


COMPARTINT L'ÈXIT AMB LA COLLA DE VALLDAURA



ARA AMB LA COLLA DEL CAP  I  L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE LA SAGRADA FAMÍLIA 
CLASSIFICACIÓ
LLEGIU AL NÚMERO 17 HI HA EL LLUÍS













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada