22 de març 2016

MATI DE PORTES OBERTES

Benvinguts al blog! Avui per acabar les informacions sobre els esdeveniments  que durant el passat cap de setmana és van viure a la nostra associació, us fem arribar el que va ser un matí que com havíem anunciat sortiríem al carrer. Al no poder ser per la pluja que ens ho va impedir, us direm que : dintre de tot, va ser molt entretingut i variat amb diferents actuacions que durant el mateix vàrem compartir amb els socis.
També és va sortir per anar fins al Mercat de la Sagrada Família, i obsequiar a algunes persones que estaven dintre al mercat fent la compra, o alguns propietaris dels comerços, amb unes bosses de l’associació, calendaris i la revista de la FAVM, que fa pocs dies ha sortit al carrer.
D’aquesta forma és va simbolitzar el que tenia d’haver estat un matí al carrer, compartit amb tots els veïns, veïnes, i ciutadans, que els caps de setmana acostumen a venir al mercat del barri a fer les seves compres.
Tots els que van venir a visitar-nos al local, van ser gratificats amb una xocolata desfeta, acabada de fer i calentona acompanyada amb coca, i per tant tot plegat ja era motiu de fer una xerradeta i compartir com és el nostre objectiu primordial, el de compartir un temps de les nostres vides amb vosaltres.


Amb el desig d’haver assolit l’objectiu, i de ser els vostres servidors en el que puguem, us donem les gràcies a tots.

ELS MONITORS ESPERANT L'ARRIBADA DELS SOCIS

ELS COL·LABORADORS APROFITANT EL MOMENT PER ESMORZAR

ELS SOCIS FENT LA TERTÚLIA



LA MONITORA DE LA BIBLIO AMB ELS SEUS AVIS



LA PRESIDENTA FENT ENTREGA D'UNA SAMARRETA A LA VEÏNA RAIMUNDA, AMB MOTIU DEL SEGON PREMI DE RELATS CURTS, QUE ÉS VA CONVOCAR PEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA.



EL JOAN EL MONITOR DE LA GIMNÀSTICA DOLÇA

ELS MENUTS VAN FER AQUEST MURAL PER COL·LABORAR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada