24 de febrer 2016

Raesidència

                                     CONVIVÈNCIA
Bona nit, veïnes i veïns. Tenim la gran sort de poder tornar a entrar al Blog per donar-vos informació de les activitats que dia rere dia anem fent en l’àmbit que ens movem.
Avui toca el torn a la visita i col·laboració que hi ha hagut per les dues entitats que convivim en el barri, com són, la Residència d’avis de la Sagrada Família i l’Associació que compartim el nom, No és pas una casualitat. És una realitat que el barri, mitjançant les persones que compartien uns objectius molt definits i a base de treball, van assolir i culminar amb els resultats que avui els que els hem precedit tenim a la vista, i els podem gaudir.
De ben segur que la historia hi ha molts de vosaltres que la sabeu de sobres, perquè fins i tot la deveu haver viscut en persona.
Avui doncs ha estat un dia d’alegria pel fet que, una trentena llarga dels avis interns, han sortit de la residència per acostar-se al local de l’associació i així compartir una tarda, amb les persones (socis), que tenen el plaer de venir a passar la tarda al casal. Per l’ocasió doncs s’ha adequat el mateix per poder-les rebre i acomodar-les com es mereixen. Per part de la Residència, han portat unes coques casolanes que s’ha de dir que les hem compartit i estaven boníssimes. Per la nostra part i hem col·laborat amb els beures, i d’aquesta manera tan senzilla, hem viscut una tarda fantàstica de convivència i harmonia.
L’experiència ha estat positiva, tant, que han quedat ganes de tornar a repetir novament la compartició d’estones tan emotives com les d’avui.
Desitjant que arribi la propera jornada, hi deixem constància de la visita, amb unes imatges que parlen per si soles.
No en va ja es diu que: VAL MÉS UNA IMATGE QUE MIL PARAULES.
Gràcies a tots els que hi heu participat i ens heu ajudat a poder fer realitat.

FELICITATS!!





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada