20 de desembre 2015

Recollida de joguines



CAP NEN SENSE JOGUINA

Bona tarda veïnes i veïns. Avui fem una nova entrada per fer-vos arribar un resum de les actuacions que ahir dissabte, conjuntament amb la: Creu Roja i la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa, (FAVM) i l’entitat Imaginat, és van dur a terme tant el matí a la Plana de l’Om, com a la tarda a l’auditori de la Caixa, ubicat en la mateixa plaça.
Per atraure l’atenció, és va muntar una carpa per poder-hi tenir el material informatiu i didàctic per donar informació als vianants que al matí circulava per l’entorn.
Per tal motiu és va intentar de recuperar els jocs que fa molts anys és practicaven per la ciutat i també en els diferents indrets de Catalunya. Alguns pares amb els seus fills és van decidir a participar-hi.
A la tarda a l’auditori ja ho vàrem anunciar fa dies tant pel Facebook com pel Bloc, de l’espectacle que la companyia DE PARRANDA ens va oferir en tres sessions diferents.
Hi va haver una concurrència malauradament no massa nombrosa, però entenem que són uns dies que és fan quantitat d’esdeveniments i a tot arreu no si pot ser.
Des de aquí donem les gràcies a tots els que ens hi vàreu acompanyar. Sabem que la majoria, molt satisfets de les actuacions tant matinals com a la tarda amb l’espectacle, ens veu comentar que era del vostre grat.
Això ja ens omple, i desitgem que en una altre ocasió, ens puguem retrobar per tornar a gaudir i compartir aquests moments d’esbarjo i relació social que solen aportar aquest tipus d’actuacions solidaries.

BONES FESTES PER TOTS VEÏNES I VEÏNS
TARDA











ENRIC SAUMELL -  PRESIDENT DE LA FAVM























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada