11 de desembre 2015

DESFIBRILADORS



COL·LOCACIÓ D’APARELLS DAE



Hola a veïnes i veïns. Avui entrem al BLOC,per donar una informació que pensem que és d’interès per a totes les persones que ens movem pel barri.
Heu llegit el títol i vull especificar pels que no ho entenguin què és un DAE. El DAE, és un aparell que amb pas dels temps ens acostumarem a veure a molts llocs públics,als llocs a on hi ha força transit de persones, ambulatoris,teatres,entitats de tots tipus, camps de futbol, ec..
Aquestes sigles volen dir ni més ni menys que: DESFIBRIL·LADOR AUTOMÀTIC EXTERN, (DAE).-
Aquest aparell serveix per recuperar persones que tinguin una aturada cardiològica.
Segons estadístiques, a Catalunya hi ha una mort cada dues hores i mitja per causes cardiològiques. Per tant, si disposem d’aquests aparells i els ciutadans n’estem informats de com s’utilitzen, és farà un pas molt important per poder evitar moltes morts i si més no evitarem que els afectats quedin amb seqüeles minimitzades.
La Elisenda,tècnica del departament de salut de l’ajuntament va fer-ne la presentació al local de la FAVM. Passant desprès a  donar la paraula al Sr. Carles: director de l’empresa REANIMA.
Va fer una exposició molt didàctica i participativa sobre el funcionament del DAE, als responsables que per part de les associacions de veïns que estan dintre la federació, vam assistir per estar informats i ens van convidar a participar per fer un pla d’actuacions conjunt perquè la informació arribi a tots els ciutadans.
Una actuació que agraïm i que hem de tenir en compta. A més de implicar-nos, també pel benefici que reportarà a tots nosaltres veïnes i veïns.
En deixo unes imatges perquè en tingueu constància del acta.

Més endavant informarem de quant podrem organitzar una xerrada en el nostre local de l’associació.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada