01 de novembre 2015

FOTOS CASTANYADA


Festa de la castanyada

Benvinguts al blog de l’associació. Un dia més entrem al mitjà que ens permet de tenir un contacta amb tots vosaltres veïnes i veïns.
Com ja sabeu els que ens seguiu, durant aquests dies informàvem de la festa de la castanyada.
Ara ja exhaurida la festa ens queda el record d’haver-ho compartit. Segur que pel dia que és va decidir de celebrar no ha estat el més adient per la data. Tots cometem errors en la vida i per tant ens toca aprendre dels mateixos. Comentem això perquè no van ser molts els que hi van participar.
Tot i així no desmereix el fet de que ens ho vam passar molt bé durant tot el dia.
Com ja sabeu, el dematí vàrem fer una extensa visita a la Basílica de Santa Maria de la Seu, en la que el senyor Ramon Prat ens va atendre formidablement i va ser el nostre guia.
Va seguir el dinar, amb un bon arròs que alguns voluntaris de l’associació ens van preparar. I un cop fet la sobretaula, en el centre Joan Amades ens hi esperava una bona obra de teatre  que a càrrec del Grup Talia, s’hi va riure molt, perquè l’obra ho requeria. A més també, molt ben interpretada per tots els components de la companyia. Pel que des d’aquí els encoratgem a què vagin tenint molts èxits, i els puguem tornar a veure aviat en alguna altra representació i amb el mateix o més èxit.
Un berenar amb castanyes i panellets, va tancar la primera castanyada, ja que una horeta més tard vam endegar la segona amb el grup de COUNTRY, que ells els que ho van voler i van sopar i s’ho van passar bé fins ben entrada la nit.
Ara docns hi deixem unes imatges de record.

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE ENS VÀREU ACOMPANYAR.










































































































































 





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada