13 d’octubre 2015

Fotografies Olost


Excursió a Olost de Lluçanès

Com ja vàrem avançar la setmana passada, ahir dia dotze, vàrem fer la sortida a Olost de Lluçanès.
A les vuit del matí pujàvem a l’autocar, i en un plis plas ja estàvem a La Torre D’oristà a on en restaurant del mateix nom i vam fer l’esmorzar.
Després d’una primera tertúlia entre les veïnes i veïns, i seguint el programa, ens atansarem a Olost per fer la visita a la fàbrica de cervesa artesana AUSESKEN.
A tots ens va agradar molt i després d’haver-nos explicat el procés i elaboració de la mateixa, ens varen obsequiar amb un tast de les mateixes acompanyat d’un pica pica.
Un volt fet això vàrem anar a la Vila D’olost, en la que si celebrava la III FIRA DE FORMATGES DE PASTOR I LLET CRUA.
També com que disposàvem de temps, els qui ho van desitjar van fer una visita a l’església de Santa Maria (anomenada també Catedral), per lo gran que és.
Té una llegenda molt coneguda i data del segle XVIII.
Amb una passejada per la Vila que és prou bonica, com podreu veure en les fotografies que us hi deixem. Va arribar l’hora que havíem quedat de trobada a l’autocar.
Un cop tots aplegats, ens van portar fins al Pantà de Reixac. Que també hi vàrem passar una bona estona per poder gaudir de les seves peculiaritats en general.
I com no pot ser d’altra manera, arriba l’hora del dinar. Cosa que retornant al restaurant del matí, ja ens hi esperaven i ens hi vam recrear fent una sobretaula amb Ball Country inclòs.
Un cop fet la digestió i per completar la jornada ens vàrem dirigir a la població de Sant Feliu   
Sasserra  per anar al conegut Serrat de Les Forques, en què també hi ha unes llegendes sobre les Bruixes. En Josep Montoya, autor de diversos llibres, ens les va fer reviure.
Des d’aquí, li donem les gràcies per tota la paciència que ens va dispensar durant tot el dia. La veritat es que va ser un luxe com sempre poder-ho gaudir i més amb de la seva experiència cultural.
També ens hi va acompanyar l’Àngels Riba- monitora-de Ball Country.-
Bé! un volt fet aquesta breu explicació, hi pengem les fotografies perquè les pugueu gaudir tots, veïnes, i veïns.
GRÀCIES A TOTS ALS QUE ENS HI VÀREU ACOMPANYAR!

























































































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada