29 de gener 2014

COSES DE LA VIDA...




Hola, em dic Antònia Pasquet i Vaig néixer a Tiurana, província de Lleida, cap a l’any 1934. Vaig tenir una infància una mica dolenta. La guerra civil va entrar a cada casa, a cada poble del país. Degut a això, als 11 anys vaig haver de caviar d’aires, i vaig anar a viure al barri de Santa Llúcia. Vivia a casa Minguet, una finca del barri com a minyona. Allà realitzava tasques dins la casa per les tardes i anava a l’escola pel matí. Em van tenir amb ells tot un any.

Amb el temps, l’enyorança cap als meus parents es feia notòria, i als 14 anys vaig marxar cap a Manresa, ja que hi tenia dos germanes a la capital del Bages.


Vaig estar treballant un temps de dona de fer feines, i llavors vaig trobar feina a la Fàbrica Nova. Vaig treballar-hi 34 anys de la meva vida, em vaig casar i tinc 2 filles, la Dolors i la Carme, i un marit, que en pau descansi, molt bo amb mi.


Ara, a dia d’avui, vaig a “l’escola”, altre vegada, a fer memòria, amb un professor que es diu Sebas. És molt bona persona, ens fa fer coses maques, i ens recorda a coses de la nostra joventut.
Aquesta es la meva vida, contenta d’explicar-la a tothom.

Antònia Pasquet.

1 comentari:

  1. Jordi Molinero3/2/14 11:37

    Hola,

    m'ha agradat molt la història que has explicat de la teva vida. Moltes gràcies per compartir-la! :)

    M'alegro molt de veure que apreneu a fer servir internet i els blogs. Felicitats per demostrar que la joventut és una qüestió d'actitud i no pas d'edat! Seguiu amb empenta!!!

    Una salutació,
    Jordi (veí del barri, informàtic i professor)

    ResponElimina